Fyrverkerier

Vi är stolta över att ha Linders som leverantör av fyrverkeri. Deras sortiment sträcker sig från mindre pjäser till festivalfyrverkeri, från traditionella pjäser till ljudlösa. Försäljningen sker i butiken mellan den 27-31/12 varje år. Är det något som ska firas innan nyår, så är ni välkomna att kontakta oss. Ibland dyker det upp ett bröllop eller 50-års kalas som det behövs fyrverkeri till. Vi ombesörjer också festivalfyrverkeri genom Linders där de står för hela arrangemanget med tillstånd, uppsättning och avskjutning. Kontakta oss för offert.

Samtliga fyrverkerier har 18-års gräns.
Vi uppmanar våra kunder att respektera den lokala ordningsföreskriften och visa hänsyn till varandra. Alkohol och fyrverkerier är också en riktigt dålig kombination…

Besök gärna Linders hemsida:
www.lindersfyrverkeri.se

Asks Färg - Fyrverkeri

Den lokala ordningsföreskriften i Trelleborg föreskriver följande:

Tillstånd krävs av polismyndigheten för att få använda fyrverkeri eller andra pyro-tekniska varor inom område som omfattas av detaljplan.

Fyrverkeri eller andra pyrotekniska varor får användas inom områden som omfattas av detaljplan utan polismyndighetens tillstånd endast mellan klockan 16.00 på nyårsafton och 04.00 därpå följande dag.

Vid användandet ska hänsyn tas till platsens belägenhet och övriga omständigheter.

Användande av fyrverkeri och andra pyrotekniska varor får aldrig ske inom sjukhusområdet för Trelleborgs lasarett.

HUSHÄLSA

TJÄNSTER

KONTAKT